YOGA

I Fitness Yoga Club tager vi yogaen alvorligt. Alle vores instruktører har gennemgået mindst 250 timers undervisning – nogle endda helt op til 1200 timer – inden de folder yogaens mange muligheder ud for vores medlemmer.

Selve ordet ”yoga” kommer af ”yuj”, der er sanskrit og betyder ”at forene”. Alene derfor er yoga centralt i Fitness Yoga Club, da vi hjælper vores medlemmer med at forene det ellers uforenelige: Kroppens formåen med ambitionerne, bevidstheden med kroppen, tiden med træningen, lysten med viljen etc.

LÆS MERE
YOGA HAR VUNDET STØRRE OG STØRRE UDBREDELSE GENNEM DE SIDSTE MANGE ÅR

Det handler om at finde ind til den individuelle balance, der gør det muligt for dig at realisere dit fulde potentiale i forhold til arbejde, familie og venner. Her er yogaen central for alle.

Yogaen har så meget at tilbyde både fysisk og mentalt, at vi anbefaler alle vores medlemmer at tage mindst en times yoga ugentlig.

Alle vores Yoga hold i Fitness Yoga Club kan du se på vores holdplan lige her:

Vores hold øger ikke alene smidighed og styrke, men også dit generelle overskud.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.