SENIOR- TRÆNING

Seniortræning – Frisk hele livet

  • Mange seniorhold heriblandt rygtræning og knætrænings hold der undervises af vores fysioterapeut – kun om formiddagen, hvor musikken er tilpasset det afslappede formiddagshumør og vi serverer frisk morgenbrød fra Bodenhoff.

Sundhedsstyrelsen anbefaler ældre at være fysisk aktive 30 minutter om dagen. Mindst 2 gange om ugen skal der indgå aktiviteter af mindst 20 minutters varighed, som vedligeholder eller øger konditionen og muskel- og knoglestyrken.

FYC har stor erfaring med seniortræning. Vi tager hensyn til netop dine behov og situation – fx slidgigt , diabetes, KOL osv.

Hold dig aktiv, få pulsen op, og begynd din nye, sunde livsstil i dag. Træning behøver ikke at være noget, der bare skal overstås.

Her er plads til alle, der ønsker at træne alene eller på hold i afslappede og stilfulde rammer.

Lev bedre, lev længere, nyd livet!

Velkommen i klubben

LÆS MERE
PLADS TIL ALLE, AFSLAPPET ATMOSFÆRE, HJÆLPSOMME INSTRUKTØRER

Her er plads til alle, der ønsker effektiv træning i rolige og stilfulde rammer.

Ring og book en tid – så skal vores dygtige instruktører nok hjælpe med råd, vejledning og at tilpasse træning og maskiner til netop dit behov.

Vi ses i Fitness Yoga Club.

 

Fitness Yoga Club er Frederiksbergs nye, eksklusive træningscenter med seniortræning, fitness og reformer i afslappede omgivelser.

Vi ligger centralt på Frederiksberg (Nordensplads 4), og du kan parkere gratis i 2 timer.

  • Hør, hvad en af vores medlemmer fortæller om at træne hos os i videoen nedenfor.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.