STYRKE-TRÆNINGS-RUNDE

En styrketræningsrunde hos FYC giver dig en komplet og velafbalanceret træning af hele kroppen – på blot 22 minutter.

Du føres gennem et styrkeprogram, der tager udgangspunkt i din specifikke fysik. Indstilling af maskiner, intensitet og belastningsprofil sker helt automatisk, og systemet tilrettelægger din træning, så du ikke kommer til at vente på ledige maskiner.
Maskinerne husker din sædehøjde, belastning og hjælper dig med at holde tempoet og bevægelsen.

Læs mere om Danmarks bedste styrketræningsrunde (cirkeltrænings-system) nedenfor

LÆS MERE
MASKINERNE ER KLOGE, MEN DE ERSTATTER IKKE VORES INSTRUKTØRER

Som en af de få i Danmark benytter vi os af Biocircuit-systemet fra Technogym. Det er uden sammenligning det mest avancerede system på markedet i henhold til effektivitet, udbytte og anvendelighed. Maskinerne husker din sædehøjde, belastning og hjælper dig med at holde tempoet og bevægelsen. Vi har brugt lang tid på at finde de bedste træningsmaskiner, der kan tilgodese ethvert behov, og vi er overbevist om, at der ikke findes noget bedre end Biocircuit-systemet fra Technogym. Maskinerne kan meget, men for at støtte den enkeltes træning optimalt er det vigtigt, at maskinernes mange muligheder afstemmes i forhold til den enkeltes formåen. Det sker med hjælp fra vores professionelle instruktører.

Biocircuit-systemet motiverer dig løbende på storskærm og skaber overblik over dit aktuelle træningspas.

Maskinerne kan indstilles til præcis de udfordringer, du fx måtte have med ledbånd, ryg eller andet. Instruktørerne er altid til stede i klubben med råd og vejledning, og de hjælper selvfølgelig med at indstille maskinerne til netop dit behov.

Kort fortalt vejleder maskinerne dig gennem træningsrunden, så man nærmest kan sige du har din egen personlig træner med dig.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.