HOLDET BAG

Fitness Yoga Club er en kulmination på mange års erfaring i branchen. Holdet bag har prøvet det hele, og de ved, hvad der virker. Derfor er konceptet grundigt afprøvet – selvom det samlet set er helt nyt.

LÆS MERE

LUCAS OLANDER FALKENSTRØM

DAGLIG LEDER/ MEDEJER

Lucas er daglig leder i Fitness Yoga Club. Han har en lang fortid fra andre centre, så som Fitness World hvor han har været med næsten fra starten til center 100.

Lucas og to andre ejere står bag FYC og den eksklusive ide, som er med til at få succes med træning.
Ifølge Lucas er der tale om et innovativt koncept og en anerledes oplevelse, end hvad man normalt forventer af fitnesscentre.
Ambitionen er at skabe en ramme, der får målgruppen til at føle sig på rette sted, og hvor de kan dyrke eller finde deres passion for træning.

MARIE ANDERSEN

MARKETINGSCHEF

Marie er marketingschef for Fitness Yoga Club.

Hun har en længere baggrund indenfor marketingaktiviteter, træning og coaching der skaber en god forståelse for vores ønskede visuelle billede og image hos FYC.

Hendes rolle omfatter planlægning af og tilsynsføring med marketingbudgetter, samt planlægge kampagner baseret på FYC’s mål. Maries vigtigste ansvar er at administrere langsigtede marketingstrategier for FYC.

KASPER REBIEN

WEBDESIGNER OG FOTOGRAF

EMILIE SØS PETERSEN

GRAFISK DESIGNER

JOB I FYC

Vi er altid interesseret i at høre fra kvalificerede folk, hvad enten de ønsker at fungere som instruktører, personlige trænere eller som en del af den daglige drift. Er du blandt de bedste på dit område, kan du sende en ansøgning her.

 

Ansøg nu.

 

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.