Husets regler

I FYC ønsker vi, at alle har en god oplevelse, når de kommer og træner hos. Vi sætter derfor stor pris på, når alle er med til at overholde husets regler.

FYC’s personale vil løbende filme og tage billeder i centeret som vil blive brugt til FYC’s marketing og reklamer. Hvis du ikke er interesseret i at være med på billeder/ videoer skal du selv henvende dig til personalet ved pågældende tidspunkt.

Centeret er videoovervåget.

Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i FYC. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion.

Dit armbånd er strengt personligt og misbrug medfører bortvisning. Armbåndet skal altid medbringes. Ved fremmøde uden armbånd skal du kontakte personalet.

 

Hvis du ikke medbringer dit armbånd, koster det 30,- pr. gang, hvis du har glemt dit armbånd mere end en gang, ellers skal man købe et nyt til 50,-.

 

Ved snyd dvs. træning uden fremmøde eller godkendelse af personalet koster det 500,- i bøde, som automatisk vil blive trukket på din konto, og hvis du har en gæst med som går ind og træner uden godkendelse fra personalet, vil medlemmet af FYC hæfte for bøden.

Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Er du i tvivl om, hvordan du benytter en maskine, så kontakt personalet inden brug. Håndvægte og vægtstænger må ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres, og skiver samt andet udstyr lægges på plads efter brug.

Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el.lign.

Telefonsamtaler må kun finde sted i loungeområdet.

Der må ikke tages billeder af andre medlemmer uden deres udtrykkelige samtykke.

Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Bare tæer eller strømpesokker er ikke tilladt i andre områder end yogasalen, og i reformersalen er det kun tilladt at træne i strømpesokker. Det er er ikke tilladt at træne i bar overkrop. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.

 

Der skal medbringes skiftesko ellers kan personalet nægte adgang til centeret. Dette er uanset, om man bor rundt om hjørnet.

Der skal medbringes håndklæde til træning, og hvis dette ikke medbringes, skal det købes i FYC for 99,-.

Man skal selv have hængelås med, ellers kan man leje en for 30,- eller købe en for 50,-.

Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealerne og omklædningsrum. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Børn som ikke er medlemmer af FYC, skal opholde sig i loungeområdet og må ikke være i træningsområdet. Dette gælder også selvom de sidder stille og roligt og tegner, spiller osv.

Der er ingen gratis prøvetime i FYC. En dags træning koster 99,- , og denne bortfalder, når man forlader centeret. Ved næste henvendelse i FYC, skal der købes et nyt træningspas.

Doping accepteres ikke i FYC. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist.

Salg af doping i centeret vil medføre politianmeldelse.

Skabene skal tømmes efter brug, og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar.

Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centeret skal forlades ved lukketid.

Overskridelse af husets regler kan føre til en advarsel eller direkte bortvisning af FYC.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.