Personlig træner

Vil du have bedre og mere synlige resultater af dine træning? Mangler du motivation? Eller vil du bare godt i gang med dit nye træningsliv? Så er personlig træning noget for dig. I FYC står vi klar med dygtige trænere til at hjælpe dig med at nå dit mål. Hvad enten du ønsker større muskel-masse, lavere fedtprocent, et vægttab eller hjælp til den korrekte styrketræningsteknik. Uanset dit mål er vi 100% klar til at hjælpe dig.

MØD VORES TRÆNERE NEDENFOR

LUCAS OLANDER FALKENSTRØM

PERSONLIG TRÆNER

CERTIFICERING

Fitness Instruktør
Personlig Træner
Sundhedscoach
Master i psykologi
NLP Coach
Sportsmassør

 

Jeg er klar til at hjælpe dig med at blive en stærkere og sundere udgave af dig selv.

 

Jeg er uddannet personlig træner og har god erfaring med at hjælpe mennesker med at rykke sig fra A til B. Uanset om du ønsker en stærkere og sundere krop eller blot mere energi i hverdagen, så står jeg til rådighed.   Jeg tager det høje humør med til træning og giver dig den ekstra motivation, du har brug for. Sammen finder vi en plan, der er tilpasset dig, så du kan implementere de nye vaner.

 

Når du træner sammen med mig, vil du blive motiveret, inspireret, vejledt og generelt få glæde af din træning. I modsætning til et program med en fitnessinstruktør, så er jeg der for dig, når du træner, så du bliver presset til at yde mere.

 

Vil du træne med mig? Mine priser er:
1 klip 1.600,-
5 klip 5.000,-
10 klip 9.000,- (900,-)
15 klip 12.000,- (800,-)
20 klip 14.000,- (700,-)
30 klip 20.000,- (666,-)
50 klip 30.000,- (600,-)

 

Lucas er en desuden en del af teamet hos Motivation to Move, som du kan læse mere om her.

FREDERIK ELMOSE CHRISTENSEN

PERSONLIG TRÆNER

CERTIFICERING

Fysioterapeut

 

Hele mit liv har jeg elsket at dyrke sport og udvikle mig ved at presse min krop og finde ud af, hvad den er i stand til. Jeg har spillet ishockey hele mit liv – det er en sport, jeg elsker meget højt. Her skal man både være fysisk stærk, kunne reagere hurtigt og holde balancen på samme tid. 

 

Jeg er uddannet fysioterapeut, som er min drømmeuddannelse. 

 

Det at kunne hjælpe andre mennesker med at få et bedre liv uden smerter og skavanker er super fedt.

 

En træning med mig vil være med vejledning, støtte, kreativitet og vigtigst af alt – rigtig godt humør. Det er vigtigt, at vi har en dialog omkring, hvad der motiverer dig, uanset om det er at blive mere aktiv, stærkere, et vægttab eller få inspiration til nye træningsformer. 

 

Jeg er klar til at heppe, motivere og hjælpe dig. Det bliver mega fedt! Jeg glæder mig. 

 

Vil du træne med mig? Mine priser er:

1 klip 850,-

5 klip 3.750,- (750)

10 klip 7.000,- (700)

20 klip 13.000,- (650)

30 klip 18.000,- (600)

50 klip 25.000,- (500)

MARIE ANDERSEN

PERSONLIG TRÆNER, KOSTVEJLEDER & ONLINE COACH

CERTIFICERING

Fitness instruktør
Personlig træner
Sundhedscoach
Online coach
Kostvejleder
 Specialiseret i overspisning

 

 

Jeg er uddannet personlig træner med en stor passion for styrketræning. Men jeg tror på at for at vi kan udvikle os som menneske, så skal vi udfordre os selv og træde ud af vores komfortzone. Derfor har jeg gennemført Marathon, Nordic race og Ironman, og med dette mærket på egen krop hvad det vil sige at omstrukturere sin hverdag efter sine mål.

 

Jeg arbejder med en holistisk tilgang til det hele menneske, og har god erfaring med at hjælpe mennesker til at rykke sig, og få livslange redskaber til et liv i sund balance. Jeg kan hjælpe dig uanset om du ønsker mere styrke, bedre kondition eller blot mere energi til din hverdag.

 

Det gode humør og min positivitet, tager jeg med til væres træning. Inden vi går igang forventningsafstemmer vi altid, så jeg ved hvordan jeg er den bedste træner for dig og kan motivere dig på den rette måde.

 

Når du træner sammen med mig, vil du blive motiveret, inspireret, vejledt og generelt få glæde af din træning.

 

Træningsfilosofi
For at ændre livsstil, blive stærkere, komme i bedre form eller få et varigt vægttab, så kræver det en indsats fra os begge to. Min opgave er at motivere og planlægge, så træningen passer ind i dit liv og mindset.

 

Coaching
Der er typisk en årsag til det førhen har været svært at planlægge og strukturere din træning ind i hverdagen, og det er her jeg står klar til at hjælpe dig med at få prioriteret dig selv og din sundhed. Ærlighed er det vigtigste redskab i vores relation til at skabe resultater sammen. Sammen skal vi finde din gode energi, dit overskud og skabe dig en hverdag med sunde vaner.

 

Vil du træne med mig? Mine priser er:

VIL DU TRÆNE MED MIG? MINE PRISER ER: 

1 klip 1600,-

5 klip 5.000,- (1000)

10 klip 9.000,- (900)

15 klip 12.000 (800)

20 klip 14.000,- (700)

30 klip 20.000,- (666)

50 klip 30.000,- (600)

 

Marie er en desuden en del af teamet hos Motivation to Move, som du kan læse mere om her.

JOB I FYC

Vi er altid interesseret i at høre fra kvalificerede folk, hvad enten de ønsker at fungere som instruktører, personlige trænere eller som en del af den daglige team. Er du blandt de bedste på dit område, kan du sende en ansøgning her. Ansøg nu

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.