Personlig træner

Vil du have bedre og mere synlige resultater af dine træning? Mangler du motivation? Eller vil du bare godt i gang med dit nye træningsliv? Så er personlig træning noget for dig. I FYC står vi klar med dygtige trænere til at hjælpe dig med at nå dit mål. Hvad enten du ønsker større muskel-masse, lavere fedtprocent, et vægttab eller hjælp til den korrekte styrketræningsteknik. Uanset dit mål er vi 100% klar til at hjælpe dig.

HENVEND DIG I CENTERET FOR AT MØDE VORES TRÆNERE

JOB I FYC

Vi er altid interesseret i at høre fra kvalificerede folk, hvad enten de ønsker at fungere som instruktører, personlige trænere eller som en del af den daglige team. Er du blandt de bedste på dit område, kan du sende en ansøgning her. Ansøg nu

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.