REFORMER

Reformer blev i sin tid opfundet til genoptræning af sengeliggende soldater af Joseph Hubertus under 1 verdenskrig. I starten af 1918, samme år som 1. Verdenskrig sluttede, udbrød der en influenza-lignende epidemi i England. Titusindvis af mennesker døde, men ikke én eneste af de mennesker, der gennem krigen havde fulgt Josephs træningssystem.

Det er på baggrund af denne tid, det gav verden det første indblik i, hvor vigtigt det var, at spise sundt og varieret og samtidig træne for at opretholde et langt og sundt liv.

LÆS MERE
REFORMER HAR VUNDET STØRRE OG STØRRE UDBREDELSE GENNEM DE SIDSTE MANGE ÅR

45 Minutter på reformeren er med til at styrke hele kroppen med fokus på coren. Reformer er en mere skånsom træning og passer derfor til alle uanset træningsniveau og alder.

Reformeren er et fantastisk redskab, som kan favne alle. Du bliver udfordret på din stabilitet & styrke, koordination & balance samt udholdenhed.

Reformer-hold i Fitness Yoga Club kan du se på vores holdplan lige her:

Træningen giver en stærkere ryg og en fladere mave, fordi øvelserne netop er intensiv træning for især mavemusklerne og muskelkorsettet omkring rygsøjlen. Musklerne snører taljen sammen, så du får en fladere mave. Kroppens smidighed og effekten af øvelserne øges ved hjælp af vejrtrækningen.

5 Fede Kokke fra TV2 Fri i FYC

5 Fede Kokke fra TV2 Fri i FYC

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.