Funktionel træning

Tanken om funktionel træning hviler på et videnskabeligt fundament, der viser, at man kan opnå mange – hvis ikke flere – af de sundhedsmæssige fordele, som traditionel træning giver, hvis man i stedet træner kort og intensivt. Funktionel træning er altså en overordnet tilgang, som kan anvendes på flere forskellige typer træning.

Hos Fitness Yoga Club har vi etableret Frederiksbergs bedste bane til funktionel træning, der er opdelt, så der kan køre hold og individuel træning samtidig. Du bestemmer selv, hvad der motiverer dig bedst.

LÆS MERE
GODT HUMØR STÆRKERE KNOGLER BEDRE KONDI KALORIEFORBRÆNDING I TOP

Vores instruktører i funktionel træning er ikke bare specialister i funktionel træning, men også i almen fysiologi så de bedre kan sammensætte et optimalt program til netop dig.

Kom i godt humør og få forøget dit kondital og insulinfølsomhed, styrket dine knogler, nedsat aldringsprocessen, stimuleret hjernen og øget kalorieforbrændingen og efterforbrændingen!

Funktionel træningshold i Fitness Yoga Club kan ses på vores holdplan lige her:

Vi har blandt andet rygtræning og knætrænings hold, der undervises af vores fysioterapeut.
Disse hold er særligt gode for dig som ønsker genoptræning eller blot ønsker at gøre noget godt for dig selv.
På holdene bliver der lavet forskellige øvelser med fokus på specifik styrke- og stabilitetstræning.
Øvelserne vil være tilrettelagt til dit niveau, så det både er udfordrende, sjovt og succesrigt.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.