PERSONLIGE TRÆNERE

I Fitness Yoga Club anskuer vi tingene i et lidt større perspektiv. Det handler ikke bare om at blive klar til stranden eller den store fest, men om at tilrettelægge sin tilværelse, så man opnår en større frihed. Ved den rette tilgang og træning er man altid klar, og man kan nyde livets mange oplevelser uden at skulle forberede sig til dem hver især. Hvor meget, tilværelsen skal ændres, er individuelt, og vi motiveres alle forskelligt.

Nogle har glæde af en personlig træner, der stiller sin omfattende viden til rådighed for at optimere den enkeltes succes. Det er helt afgørende, at de trænere, vi samarbejder med, opererer ud fra solidt vidensgrundlag, så ethvert skridt bliver et skridt i den rigtige retning. Derfor samarbejder vi kun med personlige trænere, der ikke bare er uddannet, men også blandt de absolut bedste i branchen. De har alle individuelle kompetencer og tilgange, så vi altid kan tilbyde netop det, du søger.

ROSE MAJ ANDERSEN

YOGA INSTRUKTØR

”Yogaen udvisker skellet mellem din mentale og fysiske styrke”

DANIEL ANDERSEN

HIIT INSTRUKTØR

”Jo mere du anstrenger dig i FYC

– jo mindre kommer du til at gøre det andre steder”.

SØREN NIELSEN

BIO-CIRQUIT EKSPERT

”Man skal ikke prøve det mange gange, før man begynder at ønske, at alt var så godt tilrettelagt som Biocircuit”.

KIRA MIKKELSEN

KOST- OG TRÆNINGS VEJLEDER

”Dine måltider bestemmer,

hvor meget fritid du har”.

VELVÆRE MÅLES I ANDET END VÆGT

I Fitness Yoga Club anskuer vi tingene i et lidt større perspektiv. Det handler ikke bare om at blive klar til stranden eller den store fest, men om at tilrettelægge sin tilværelse, så man opnår en større frihed. Ved den rette tilgang og træning er man altid klar, og man kan nyde livets mange oplevelser uden at skulle forberede sig til dem hver især. Nogle har glæde af en personlig træner, der stiller sin omfattende viden til rådighed for at optimere den enkeltes succes

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.