LET'S MOVE

FITNESS YOGA CLUB vil gerne fremme en sund og aktiv livsstil. Derfor er vi i perioden fra den 11. til den 30. marts en del af den internationale kampagne LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD – bevægelse skaber velvære.

MOTION ER DEN RENE MEDICIN

Vi vil selvfølgelig gerne have dig med
Kom ned i FITNESS YOGA CLUB og tilmeld dig. Det bliver sjovt, og der kommer masser af spændende aktiviteter, for vi kæmper selvfølgelig for noget!

Vi samler MOVES og donerer dem efterfølgende til en god sag. Og der er flotte præmier til de tre deltagere, der samler flest MOVES.

Sådan tilmelder du dig

  • For at deltage skal du have den gratis MyWellness App på din telefon.
  • Kom herefter ned til os og tilmeld dig.

 

Sådan kan du være med til at samle MOVES

MOVES er en måde at måle alle typer af aktiviteter. Uanset dit køn, alder eller fitness niveau, afhænger de indsamlede MOVES udelukkende af den valgte aktivitet og intensitet. 1000 MOVES pr. dag er målet for en sund livsstil.

I centret: Når du træner skal du blot logge ind på udstyret.

Hvis du træner med frivægte, kan du også bidrage ved at åbne et træningspas i MyWellness App’en og sørge for at tilslutte et pulsbælte (der registrerer at du har lavet noget).

Udendørs: Du kan samle MOVES med den tilhørende udendørs aktivitetsmåler i MyWellness App’en eller gennem tredjeparts Apps såsom Garmin, Polar m.fl.. Fælles for dem alle er at de skal være med GPS tracker og tilknyttet din personlige MyWellness profil. Du skal selvfølgelig sikre dig, at du er tilmeldt LETS MOVE FOR A BETTER WORLD kampagnen i dit center.

Alle MOVES, der registreres automatisk på udstyr, tæller med.

Du kan maksimalt donere 2.000 MOVES pr. dag. Så måske skal du disponere strategisk rigtigt for at bidrage maksimalt til kampagnen. Så frem for en maraton dag med uendelig mange MOVES, vil det glæde os mere at se dig oftere i centret. Vi glæder os allerede til at se mere til dig.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.