TRÆNING FOR LIVET

Hos FYC er vi eksperter i målrettet og effektiv træning mod livsstilsygdomme som fx KOL, diabetes 2 og overvægt. Ved dit første besøg i klubben bestemmer vi udgangspunktet for din træning ved en 360o undersøgelse, hvor vi sammen med dig udarbejder den optimale træningsplan og tidsplan for dig – i bevægelsen mod et realistisk mål:

  • En indledende samtale klargør dine udfordringer, mål og ønsker.
  • Vejning, kropsskanning og konditionsmåling viser dit fysiske udgangspunkt.
  • Livskvalitetstesten SF36 bestående af 36 spørgsmål danner udgangspunkt for dit eget syn på dine ressourcer og overskud ved træningsstart.
  • Læge og fysioterapeut sikrer at træningsprogrammet er skræddersyet til dine behov.
  • En gang om måneden får du foretaget en ny kropsskanning og konditionstest, så du kan følge med i din udvikling og få tilpasset dit personlige træningsprogram.
  • Hver 3. måned følger vi op på din livskvalitetstest, så du helt konkret kan se og nyde frugten af din træning, og måske sætte nye mål.

Tilmeld dig her eller kig forbi og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og du kan hjælpe dig selv.

Vi ses i klubben

Se i videoen nedenfor hvad andre med livsstilsygdomme har fået ud af træningen hos FYC

ANNE-MARIE: KOL OG DIABETES 2

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.