HIIT

HIIT står for højintensiv intervaltræning.

Tanken hviler på et videnskabeligt fundament, der viser, at man kan opnå mange – hvis ikke flere – af de sundhedsmæssige fordele, som traditionel træning giver, hvis man i stedet træner kort og intensivt. HIIT er altså en overordnet tilgang, som kan anvendes på flere forskellige typer træning.

Hos Fitness Yoga Club har vi etableret Danmarks bedste HIIT-bane, der er opdelt, så der kan køre hold og individuel træning samtidig. Du bestemmer selv, hvad der motiverer dig bedst.

Du kan følge din udvikling via TeamBeats og appen Mywellness, hvis du køber et pulsbælte.

LÆS MERE
GODT HUMØR STÆRKERE KNOGLER BEDRE KONDI KALORIEFORBRÆNDING I TOP

Vores HIIT-instruktører er ikke bare specialister i HIIT-træningen, men også i almen fysiologi, så de bedre kan sammensætte et optimalt program til netop dig.

Kom i godt humør og få forøget dit kondital og insulinfølsomhed, styrket dine knogler, nedsat aldringsprocessen, stimuleret hjernen og øget kalorieforbrændingen og efterforbrændingen!

HIIT-hold i Fitness Yoga Club:

HIIT Cardio
HIIT Strength
HIIT Senior
HIIT Concept
HIIT Basic
HIIT IT
HIIT TEAMBEATS
MAVETRÆNING
RYGTRÆNING
KNÆTRÆNING
TRX
DANS
STRAM OP

Se beskrivelser af vores forskellige hold her 🡒

HIIT Cardio – 30 min.

Her trænes primært med egen kropsvægt, lette vægte, elastikker og cardio-maskiner. På dette hold forbedres din kondition, hvorved din risiko for hjerte-kar-sygdomme reduceres.

Holdet henvender sig både til begyndere og øvede. Alle øvelser gentages og vægtjusteres efter niveau.

HIIT Strength – 30 min.

Her trænes styrke og muskelopbygning med redskaber såsom vægtskiver, stænger,
bolde mv. Du opnår en stærk og tonet krop, som øger din styrke og reducerer risikoen for bl.a. knæ- og ryg-problemer.

Holdet henvender sig både til begyndere og øvede. Alle øvelser gentages og vægtjusteres efter niveau.

HIIT Teambeats - 30 min.

Et meget simpelt og let tilgængeligt hold. Ved holdstart er “banen lavet klar” af dagens træner.
På en storskærm vil øvelserne under hele timen blive vist, og du kan samtidig følge med i din tid.

Til dette hold anbefaler vi, at du anskaffer dig et pulsbælte til 400 kr. eller derover. Med det vil du kunne følge med i din puls på storskærmen under hele træningen.

Medbring håndklæde og vand.

HIIT Senior – 30 min.

Vi tager selvfølgelig særlige hensyn på alle hold, men dette hold er særligt sammensat, så alle kan være med.
Her tilpasses øvelserne det enkelte niveau og behov. Det kan fx være skader,
dårlige led eller andet, der kræver en særlig skånsom tilgang. Selvom tempoet er skruet ned, vil træningen øge din kondition, styrke balancen og dit generelle velvære. Der er god tid til drikkepauser, og efter træningen er der hygge i loungeområdet, hvor hjemmebag altid værdsættes.

Holdet henvender sig både til begyndere og øvede. Alle øvelser gentages og vægtjusteres efter behov.

HIIT Concept – 45 min.

Dette er et fastlagt program, som kører en måned ad gangen. Her kombinerer vi øvelser fra HIIT Cardio og HIIT Strength. Øvelserne vil være tilgængelige på Facebook og Instagram, så du kan forberede dig hjemmefra.

Holdet henvender sig både til begyndere og øvede. Alle øvelser gentages og vægtjusteres efter behov.

HIIT Basic – 30 min.

Som navnet antyder, er der tale om et basishold med lette og simple øvelser. Før holdstart tilrettelægges øvelserne af træneren, som også vil demonstrere øvelserne og instruere deltagerne. Træneren er som udgangspunkt til stede med løbende råd og vejledning, men det kan forekomme, at træneren må tage imod henvendelser i receptionen.

Holdet henvender sig både til begyndere og øvede. Alle øvelser gentages og vægtjusteres efter behov.

HIIT IT

Denne halve times HIIT er for ALLE. Der bliver ikke kørt efter stopur, men hvor langt/hvor mange runder DU kan nå med dagens program. Det handler altså ikke om hvad de andre kan, men udelukkende om hvad du kan - d.v.s. at du tager de pauser, der er brug for undervejs.
Medbring håndklæde og vand.

Stram op

Stram op er et hold, hvor fokus ligger på høj forbrænding og strammes op over hele kroppen. Teknikken gennemgås inden øvelserne igangsættes, så alle kan være med, når der på holdet arbejdes med krops vægt, kettelbells, elastikker osv. Timen indhold kan variere fra gang til gang.

TRX

TRX står for Total body Resistance Excercise, og er en effektiv træningsform, hvor alle øvelser udføres med egen kropsvægt som modstand ved at bruge et stroppesystem til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.
Medbring håndklæde og vand.

Mavetræning

Holdet er baseret på varierende styrketræningsøvelser af mavemusklerne, og er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave og lænd, samt en bedre holdning og en fladere mave.
Uanset hvem du er, og hvad du træner op til, så er mavetræning et nyttigt og vigtigt supplement til din øvrige træning.
Medbring håndklæde og vand.

Knætræning

Er dit knæ slidt, ustabilt eller ønsker du bare at komme igang efter operation, være klar til skiferie eller bare at gøre noget godt for dig selv, så deltag på knæholdet og få gode, stærke og ikke mindst sikre knæ. På holdet vil der blive lavet forskellige øvelser med fokus på specifik styrke- og stabilitetstræning. Øvelserne vil være tilrettelagt til dit niveau, så det både er udfordrende, sjovt og succesrigt. Holdet tager 30 minutter og kan max bestå af 10 deltagere. Der vil de fleste gange være to instruktører på holdet.

Rygtræning

Døjer du med smerter, har du en følelse af svaghed i ryggen eller ønsker du bare at forbedre og styrke din egen kropsholdning, så er rygholdet lige noget for dig. Holdet vil have fokus på at styrke og stabilisere din egen ryg- og mavemuskulatur, ligesom at give dig en fornemmelse af den rigtige kropsholdning. Holdet består af max 10 deltagere og tager 30 minutter. Der vil de fleste gange være to instruktører på holdet.

Dans

Kom og dans dig i form, få sved på panden på den sjove måde.
Dette er en time for dig der elsker at danse, dig der gerne vil lære at danse eller dig der bare vil forbedre din koordination. Efter en grundig opvarmning hvor vi arbejder hele kroppen igennem vil vi gennemgå en nem koreografi trin for trin så vi ender med en hel dans. Der vil hovedsageligt tages udgangspunkt i jazz, moderne og contemporary, men andre genrer og elementer vil også tages i brug. Alle er velkomne. Der garanteres sved på panden og et smil på læben.

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.