Yoga og fitness i eksklusive rammer

Meld dig ind i februar og træn gratis i marts

Et godt helbred giver dig frihed til at gøre, hvad du vil – og i Fitness Yoga Club er det en fornøjelse at komme i form og holde formen ved lige.

Vores maskiner er de bedste, der findes. Vi kører med mindre hold for at sikre individuel vejledning. Vores instruktører er grundigt uddannede, og vi bestræber os på at sikre det bedste træningsmiljø, hvor alle føler sig velkommen – også dem, der normalt ikke bryder sig om at komme i et fitnesscenter.

Kig forbi og få en gratis prøvetime, eller kom i gang med det samme – meld dig ind i februar og træn gratis i marts:

Træn alt for billigt i Frederiksbergs mest eksklusive fitnesscenter. Find det medlemskab der passer dig – meld dig ind her ➜

Se billeder fra vores flotte center nedenfor:

icon-signup-arrow

Invitation

Vi vil gerne vise dig, at Fitness Yoga Club ikke er et almindeligt fitnesscenter. Derfor vil vi gerne invitere dig ned i centeret, hvor du kan se alle faciliteter, og hvor vi kan tale om, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker, krav og forventninger til os.

Vores ambition er at tilrettelægge en alsidig og attraktiv træning for alle. Derfor finder du kun det bedste udstyr i centeret, og vores instruktører er altid på gulvet for at hjælpe, vejlede og instruere medlemmerne, uden at det koster ekstra.

Du er mere end velkommen til at ringe til os (tlf: 73 70 77 47) eller at komme forbi, så vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at introducere dig for Fitness Yoga Club.